AKTUALITY

Vloženo: 28. června 2023
Finále soutěže T-Profi 27. 6. 2023

7. ročník národního finále odborné soutěže Talenty pro firmy T-Profi 2023 ovládl tým Pardubického kraje. V časovém limitu tří hodin nejkvalitněji sestavil model přečerpávací a větrné elektrárny. Akce je součástí národních profesních soutěží CzechSkills oboru mechatronik. Celostátní finále organizované Hospodářskou komorou a Středním podnikatelským stavem proběhlo v čestlickém Aquapalace hotelu Prague.

Druhé místo v celostátní finále T-Profi obsadil tým Jihočeského kraje a na třetím místě skončilo družstvo Zlínského kraje vedené společností Continental Barum za účasti žáků SPŠ Otrokovice a ZŠ Mánesova Otrokovice.

Celonárodního letošního finále se účastnilo 12 týmů z ČR a jeden z Polska. Družstva byla tradičně složena ze tří žáků pátých tříd základních škol, tří studentů druhých ročníků středních škol, dvou pedagogů a kapitána týmu reprezentujícího regionální firmu.

Hlavními partnery letošního finále T-Profi byly společnosti ČEPS a Aqualapace Hotel. Akci podpořily také EGAP, Česká mincovna, ČVUT a EDU VR a FESTO.

Týmu Zlínského kraje moc gratulujeme!





< ZPĚT




Copyright © 2017 | INSTITUTKHKZK | Design: barbaradesign.cz | Code: horak.cx